Nettbutikken er stengt for salg av enkeltprodukter.

Hvis du ønsker å kjøpe ut resten av varelageret, ta kontakt.

Prisen er 30 000,- ink mva, og inkluderer domenenavnet ledstrips.no. Kundelisten er ikke til salgs, og vil bli slettet ved en eventuell overdragelse av domenenavn til ny eier.

Restvarelageret finner du i denne listen.

OBS: Det er ikke angrerett på lagersalget

Informasjon om Klarna

Handle - trygt og enkelt

Tusenvis av nettbutikker tilbyr i dag muligheten å betale via Klarna. Når du betaler via Klarna vet du at nettbutikken er verifisert og til å stole på. Fordi du aldri trenger å oppgi kredittkortinformasjon, bruker du mindre tid i kassen, og det føles sikrere for deg.
 

Motta - varene før du betaler

I en vanlig, fysisk butikk har du alltid mulighet til å ta og kjenne på varene før du betaler for dem. Vi synes det samme bør gjelde for netthandel. Når du handler med Klarna betaler du derfor alltid først etter at du har mottatt varene dine. Du slipper å betale for noe du ikke er fornøyd med.
 

Betal - slik det passer deg best

Vi er alle forskjellige, og derfor tilbyr vi flere betalingsmetoder som gjør at du kan velge den som passer best for deg. Med Klarna har du alltid minimum 14 dager på deg til å betale fakturaen. Du kan velge mellom å betale alt på èn gang eller dele opp betalingen over tid.

Se betingelser i kassen før du betaler.