Nettbutikken er stengt for salg av enkeltprodukter.

Hvis du ønsker å kjøpe ut resten av varelageret, ta kontakt.

Prisen er 30 000,- ink mva, og inkluderer domenenavnet ledstrips.no. Kundelisten er ikke til salgs, og vil bli slettet ved en eventuell overdragelse av domenenavn til ny eier.

Restvarelageret finner du i denne listen.

OBS: Det er ikke angrerett på lagersalget

Personvern

Hvilken informasjon vi samler
Vi innhenter informasjon fra deg når du registrerer deg på nettstedet vårt. Ved bestilling eller ved å registrere deg på nettstedet vårt, vil du bli bedt om å oppgi: navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer. Du kan besøke nettstedet vårt anonymt, men du kan ikke handle uten å oppgi disse opplysingene.

Hva vi bruker opplysningene til
Informasjonen vi samler inn brukes på følgende måte:

Å behandle ordrene du legger inn i nettbutikken
, og å informere deg om lagerstatus og eventuelle avvik.

Din informasjon vil ikke bli solgt, byttet, overført, eller gitt til noe annet selskap, uansett grunn, uten ditt samtykke, andre enn for den uttrykkelige hensikt å levere det kjøpte produktet eller tjenesten du har bestilt.

Hvordan vi beskytter opplysningene dine
Vi har implementert en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten av din personlige informasjon når du foretar en bestilling eller skriver, sender, eller får tilgang til din personlige informasjon.

Vi tilbyr bruk av sikker server. Alle data som er sensitive overføres via Secure Socket Layer (SSL)-teknologi, og deretter kryptert i vår betalingsløsning 

Konfidensiell informasjon
Etter en transaksjon, vil din private informasjon (kredittkort, personnummer, økonomi, etc.) ikke bli lagret på våre servere.

Vi bruker informasjonskapsler
Cookies er små tekstfiler som et nettsted overfører til din datamaskin via din nettleser (hvis du tillater det) som gjør at nettstedet kan gjenkjenne nettleseren din, og huske en viss type informasjon.

Vi bruker cookies for å hjelpe oss å huske og behandle gjenstandene i handlevognen din og forstå og lagre dine innstillinger for fremtidige besøk.

Vi utleverer aldri informasjon til utenforstående parter
Vi vil ikke selge, bytte eller på annen måte overføre til utenforstående parter personlig identifiserbar informasjon. Dette inkluderer tredjeparter som bistår oss i å drifte vår hjemmeside og drive vår virksomhet. Vi kan frigjøre informasjon når vi mener utgivelsen er riktig for å overholde loven, håndheve våre retningslinjer, eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Vi utleverer aldri personlig identifiserbar informasjon til andre partier for markedsføring, reklame eller annet bruk.

Ditt samtykke
Ved å bruke vårt nettsted, aksepterer du våre retningslinjer for personvern.

Endringer i våre retningslinjer for personvern
Dersom vi beslutter å endre vår personvernpolitikk, vil vi legge ut disse endringene på denne siden og oppdatere endringsdatoen nedenfor.

Denne siden ble sist endret 1. august 2012