Nettbutikken er stengt for salg av enkeltprodukter.

Hvis du ønsker å kjøpe ut resten av varelageret, ta kontakt.

Prisen er 30 000,- ink mva, og inkluderer domenenavnet ledstrips.no. Kundelisten er ikke til salgs, og vil bli slettet ved en eventuell overdragelse av domenenavn til ny eier.

Restvarelageret finner du i denne listen.

OBS: Det er ikke angrerett på lagersalget

Sikker betaling

Betalingsmetoder

- Klarna Faktura (+35,-)
- Klarna Konto delbetaling
- Kredittkort/debetkort via PayPal

Betalingsvilkår

Moms på 25% inngår i alle priser. Ingen andre avgifter enn de som står i varelisten når du gjennomfører kjøpet kommer i tillegg. Du kan selv velge den betalingsmåten som passer deg best, betaling med kort, faktura, PayPal eller bankoverføring.
 

Kortbetaling

Velger du å betale med kort er det ingen kostnader ut over ordrens totalsum.

Når du betaler med kort håndteres betalingen av vår betalingspartner PayPal for å garantere rask og sikker betaling.

Man trenger ikke å være medlem av PayPal for å betale med kort. Man kan betale med kreditt- og debetkort direkte uten at sensitiv informasjon blir lagret. PayPal bruker det siste innen krypteringsteknikk og datasikkerhet.
 

Faktura

Velger du å betale med faktura skjer en kredittsjekk på ditt personnummer. Det blir også gjort en kontroll på at personnummer og folkeregistrert adresse stemmer overens. Dette for å sjekke at personen virkelig er den personen som han/hun utgir seg for å være. Vi gjør dette for din sikkerhet som kunde. Vil du levere til en annen adresse enn den som er folkeregistrert må du oppgi en annen leveringsadresse. Felt for dette finner du når du kommer til kassen. Faktura forfaller innen 14 dager. Ved manglende betaling sendes skriftlig varsel om inkasso. Overholdes ikke denne fristen vil inkasso bli iverksatt. Ved forsinket eller manglende betaling påløper renter, inkasso- og purregebyr i samsvar med forsinkelsesrenteloven og inkassoloven. Vi forbeholder oss også retten til å foreta en kredittvurdering. Hvis du oppdager feil ved fakturaen, vennligst kontakt Klarna på www.klarna.no eller på tlf 21 01 89 90. Ved betaling på faktura tilkommer en fakturaavgift på kr 35.
 

Konto/delbetaling

Betalingsmåten for deg som selv vil velge hvor mye du betaler hver måned. Sammen med vår eksterne partner Klarna, tilbyr vi nå dette:
Få alltid varen før du betaler
- Betal fra kr 95/mnd eller 1/24 av totalbeløpet
- Du trenger aldri å gi ut bankkortopplysninger
- Alle kjøpene dine samles på en konto og på en faktura
- Handle nå - betal i slutten av neste måned
- Du kan når som helst betale hele beløpet på en gang

0 kr i startavgift og årsrente på 22 % 1 000 kr 10 000 kr 20 000 kr
Effektiv Rente 182 % 37 % 30 %
Total Kredittkostnad 660 kr 1732 kr 2932 kr
*Effektiv rente og total kredittkostnad er beregnet på 12 måneder I hvilken takt har du tenkt å betale? Beregn Kredittkostnaden din samt effektiv rente her! Allmenne vilkår finner du på http://www.klarna.no/kontovilkar.pdf

 

Fraktkostnad

Fraktavgift på hver bestilling regnes ut basert på ordrens totale vekt og størrelse.